AA1102

Прикажи 36 48 60

EVO DESMAN Панталони полукомбинезон П/ПЕ 235 гр, сиво/црвено ED200 /

1380 ден со ДДВ
Работен полукомбинезон со обемни џебови. Широк преден дел со џебови и приспособувачки ремени. Изработени од памук/полиестер, 235 g/m2. Големини: 46-64.