AA010602

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA SUMMER BIBPANTS Панталони полукомбинезон кр. син П/ПЕ 190гр. W1129B /

2050 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор. Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35% памук,

PRISMA SUMMER BIBPANTS Панталони полукомбинезон кр. сини П/ПЕ 190гр. W1129B /

2050 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи.  Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35%