AA0207

Прикажи 36 48 60

EMERTON Комбинезон П/ПЕ 303849 /

3330 ден со ДДВ
Работен комбинезон со засилени колена и големи и мултифункционални џебови. Материјал: памук / полиестер 280g / м2. Големини: 46-62.