F61

Прикажи 36 48 60

ONYX Заштитни очила со можност за диоптерски леќи 92134

660 ден со ДДВ
Заштитни очила со можност за поставување на диоптерски леќи. Заштитните очила се со поликарбонатско стакло и поликарбонатна рамка TR90.