AB0102

Прикажи 36 48 60

STANMORE Панталони 100% памук 303185 /

2380 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, рефлектирачки елементи, и засилени колена со можност за поставување штитници . Направени од 100% памук,