CH17

Прикажи 36 48 60

MOHAVE ракавици од шпалт ASK-1003 /

120 ден со ДДВ
Ракавиците Mohave се направени од телешки шпалт. Задната страна е од памучна ткаенина, и се со цврста манжетна. Големина:10.5 Се