AT22

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

PAROS Рефлектирачка јакна 3 во1, жолта, JE3453 Y /

5000 ден со ДДВ
Поставена јакна 3/1 во HV жолта боја и рефлектирачки ленти, отпорна  на ветер и дожд. Горниот дел може да се

PAROS Рефлектирачка јакна 3 во1, портокалова, JE3453 OR /

5000 ден со ДДВ
Високо видлива водоотпорна јакна со рефлектирачки елементи и капа во јаката. Водоотпорно, класа 3 и дишечко класа 1. Материјал: 100%