CP

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

FLASH Ракавици за заварување

390 ден со ДДВ
Огноотпорна заварувачка ракавица со висок квалитет, изработена од говедска кожа, сошиена со кевлар конец. Материјал: говедска кожа Манжетна: 15

LIGO Ракавица кожна

170 ден со ДДВ
Кожна ракавица изработена од говедска цепена кожа со засилување на дланката и палецот, показалецот сошиен од кожа во едно парче.