Се прикажуваат 73–108 од 194 резултати

Прикажи 36 48 60

DUNLOP PROTOMASTOR S5 Чизми Заштитни жолто/црни 142YP /

1310 ден1530 ден со ДДВ
Чизми изработени од PVC, погодни за работа бо индустрија и прехрана. Поставени се со бел полиестер а заштитата на прстите

DUNLOP PUROFORT PROFESSIONAL FULL SAFETY S5 CI SRA Чизми заштитни зелени/црни C462933 /

4950 ден со ДДВ
Горен Дел: ПВЦ Практичнa и издржливa индустриска чизма .  Многу добра отпорност на киселина. Ѓон отпорен на абење

DYABLO S5 SRC Чизми, жолто/црни, A60-Y1N0-01, STENSO /

1200 ден со ДДВ
Чизми изработени од поливинил хлорид (ПВЦ), отпорен на киселини, бази, масла и нафтени продукти.  Внатрешност: полиестер (ПТ) за удобност и

EMERTON BLACK 01 Чевли ниски Z6038-01 /

1810 ден со ДДВ
Работни чевли изработени од велур кожа и текстил. Поседуваат TNT апсорбирачка способност, влошка е менлива и антистатичка. EN 20347 :

EMERTON BLACK ANKLE S1 Чевли високи Z8097-S1 /

2150 ден со ДДВ
Работни чевли изработени од комбинација на кожа и текстил.  Поставата е TNT со висока апсорбирачка способност.  Влошката е отстранлива

EMERTON PRO S1P Чевли ниски Z1.2 /

1430 ден со ДДВ
Заштитни чевли изработени од велур и текстил. Поставата е дишечка, ја апсорбира влагата.  Влошката е подвижна, анатомска. Ѓонот е PU. 

EUCLIDE 02 Чевли ниски, без заштита, 33050-003 /

2340 ден3600 ден со ДДВ
Чевли изработени од хидрофобирана кожа. Дишечка постава, 1/2 кожна и поставена во делот на петата. Ѓонот е PU, нелизгачки. EN

EXCLUSIVE – Ергономска влошка, PGEL-1107 /

370 ден со ДДВ
Влошка изработена од комбинација на PU гел, TPU постава и текстил. Големината е прилагодлива. Мекиот материјал е апсорбирачки и ги

FAST LOW S1 Чевли ниски црно/сиви 895263 /

1950 ден со ДДВ
Ниски работни чевли изработени од дишечки, безшевен текстил. Поставата е дишечка, со апсорбирачка способност. Влошката е отстранлива, антистатичка. Ѓон: PU/PU.

GF LADY Женска кломпа 03-707 св. сина /

840 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF LADY Женска кломпа 03-707 сино /

880 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU.  Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF MAN ESD Машки кломпи 602ESD /

1760 ден со ДДВ
Машки кломпи изработени од перфорирана кожа. Поставата е текстилна, апсорбира влага. Поседуваат влошка која е кожна и антистатична. Ѓонот е

GF MAN Машка кломпа 03-501 /

970 ден со ДДВ
Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF MAN Машка кломпа со ремче 03-501/С, бело /

1050 ден со ДДВ
Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поседува прилагодлив ремен. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е

HARLEY 02 WR SR Чевли високи црни, /

4990 ден со ДДВ
Чевли високи црни, водоотпорни, TPU отпорни на триење, дишечки. Материјал: текстил, нубук,  Ѓонот е PU/PU.  Поставата е со водозаштитна мембрана.