BQ2901

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

DYABLO S5 SRC Чизми, жолто/црни, A60-Y1N0-01, STENSO /

1200 ден со ДДВ
Чизми изработени од поливинил хлорид (ПВЦ), отпорен на киселини, бази, масла и нафтени продукти.  Внатрешност: полиестер (ПТ) за удобност и