CG07

Прикажи 36 48 60

STENSO XPERT PF, ракавици нитрилни, 100/1

750 ден со ДДВ
Нитрилни ракавици за еднократна употреба, 100/1, 3.7 гр. EN 420:2003+A1:2009, EN 374-1:2016, EN 374-5:2016