CG08

Прикажи 36 48 60

SEMPERGUARD NITRIL XPERT Рaкавици од нитрил, без пудра, 100/1, 8167806

850 ден со ДДВ
Ракавици за еднократна употреба од нитрил во сина боја на лаванда, без пудра, дебелина на материјалот: 0,26 mm. CE категорија